Hanne &  Peter

I er forholdsvis nye her i Tornby?
Ja vi flyttede til Tornby i 2012, efter at have boet i Hjørring i 25 år.

Hvorfor Tornby ?
Vi har gennem mange år brugt Klitplantagen, til vore løbeture, og ellers hvis vi skulle en tur ud i det grønne. Vi har altid været utrolig facineret af skoven, klitten og stranden her i Tornby.
Så da lejligheden bød sig, så tog vi en hurtig beslutning og købte en af de ledige grunde i 2006. Vores børn boede stadig hjemme på det tidspunkt, og vi ville ikke flytte før end de havde forladt reden. De var så flyveklar i 2010, og så begyndte vi at forberede byggeriet af vores nye hus.

Så nu har i så boet her i snart fem år, hvordan er det så gået:
Det har gået rigtig godt.Det er lækkert at flytte i et nyt hus, det giver et tidsmæssigt overskud. Vi har været heldige og fået nogle rigtig søde naboer, her er der altid en hånd og et godt råd at hente....eller give. Så er der selvfølgelig skoven, stranden og vandet, det bruger vi rigtig meget. Det er pragtfuldt at have så stor en "baghave".

Hvad får i ellers tiden til at gå med ?
Vi er jo stadig på arbejdsmarkedet, det fylder. Men ellers har vi engageret os i nogle at de tilbud der er i byen, g dem er der mange af. Så ser vi også fremtil at vores nye multihal/fittnescenter åbner. Det bliver et fantastisk aktiv for byen. Det er et utroligt flot projekt, som vi alle skal være stolte over, og som vi alle kan takke en flok ildsjæle for, nu er blevet en realitet.

Hvad er jeres råd til folk der tænker på at flytte til Tornby ?
Spring ud i det, hvad enten du er nyetableret, børnefamilie eller det modne par. Der er ikke noget at frygte. Tornby har ikke det hele, men vi har rigtig meget. Der er skole, Brugs, idrætshal, masser af foreningsliv, god infrastruktur, der er både tog og motorvej inden for få minutters rækkeviddde. Der er dog et men.....Tilflyttere skal også være indstillet på at engagere sig, så det er ikke et valg uden opgaver - i hver tilfælde hvis du vil have det sjovt 🙂